דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט הכרוב הכי טעים לאירוח

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 464 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל הירקות החתוכים בקערה.
  • 2 מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ומוזגים מעל הירקות.
  • 3 מערבבים היטב ומועכים מעט את הירקות (מומלץ לערבב בידיים עם כפפות ולא עם כפות).
  • 4 מעבירים לצלחת הגשה יפה ומפזרים את הפיצוחים (אפשר להכין את הסלט אפילו שעתיים מראש, לשמור במקרר ואת הפיצוחים לפזר לפני ההגשה).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של טלי!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)43894
חלבונים (גרם)9.83 2.12
פחמימות (גרם)4810
מתוכן סוכרים (גרם)21.49 4.63
שומנים (גרם)24.53 5.28
מתוכם שומן רווי (גרם)4.2 0.9
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.02
נתרן (מ"ג)904.54194.78
סיבים תזונתיים (גרם)10.94 2.36
מים (גרם)367.9179.22
ליקופן (מ"ג)0.030.01
ויטמין A (מק"ג)557.84120.12
ויטמין B (מ"ג)3.820.82
ויטמין B1 (מ"ג)0.250.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.790.39
ויטמין B5 (מ"ג)0.780.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.620.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)140.8730.33
ויטמין C (מ"ג)168.8536.36
ויטמין E (מ"ג)0.940.2
ויטמין K (מק"ג)413.3689.01
סידן (מ"ג)187.8640.45
ברזל (מ"ג)3.560.77
מגנזיום (מ"ג)62.2613.41
זרחן (מ"ג)121.7626.22
אבץ (מ"ג)0.980.21
אשלגן (מ"ג)953.04205.22
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.170.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.10.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.090.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.8% 26.4% 10.6% 51.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.53 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.