דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שוקולד צ`יפס נימוחות
עוגיות שוקולד צ`יפס נימוחות
עוגיות שהן פשוט וואו

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (עוגיות גדולות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 לערבב בקערה את החמאה הרכה, הסוכר החום, הסוכר הלבן ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת משחתית אחידה. להוסיף את הביצים בהדרגה ולערבב עד להטמעה. להוסיף את כל המרכיבים היבשים ולערבב עד לקבלת בצק.
  • 3 להוסיף את השוקולד צ`יפס והשוקולד הקצוץ ולאחד לבצק (לשמור מעט מהשוקולד המריר הקצוץ לפיזור מעל לפני האפייה).
  • 4 להעביר למקרר לכחצי שעה (הבצק נוח גם בלי קירור - אז לא חובה אך מומלץ).
  • 5 לכדרר לכדורים, לשטח אותם ולהניח במרווחים במגש מרופד בנייר אפייה.
  • 6 לאפות בתנור החם למשך כ- 8-10 דקות עד שהצדדים שחומים והמרכז רך. מתקבלות עוגיות שוקולד צ`יפס נימוחות וטעימות להפליא!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
שימו לב לטיפ חשוב: העוגיות צריכות להיות אפויות 90%. אם המרכז יישאר קצת אנדר הוא יהיה סופר רך וצ`יווי. אם נאפה יותר מדי - העוגייה תתייבש. טיפ נוסף: הימנעו מעיבוד יתר. מערבבים רק עד לקבלת בצק ואיחוד השוקולד צ`יפס בבצק ולא מעבר.

ניתן לגלגל לכדורים, לשמור במקפיא ולהוציא מתי שמתחשק. תתחילו בטיימר של 6 דקות, ואז תבדקו, תוסיפו בהתאם ותישארו ליד.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)441429
חלבונים (גרם)5.87 5.72
פחמימות (גרם)5654
מתוכן סוכרים (גרם)19.56 19.05
שומנים (גרם)21.57 21.01
מתוכם שומן רווי (גרם)13.36 13.02
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.470.46
כולסטרול (מ"ג)82.66 80.51
נתרן (מ"ג)259.2252.47
סיבים תזונתיים (גרם)0.1 0.1
מים (גרם)9.259.01
ויטמין A (מק"ג)18.1317.66
ויטמין B (מ"ג)0.530.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.14
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.190.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.3717.89
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.1
ויטמין C (מ"ג)1.941.89
ויטמין D (מק"ג)0.230.23
ויטמין E (מ"ג)0.120.12
ויטמין K (מק"ג)0.030.03
סידן (מ"ג)73.8171.9
ברזל (מ"ג)1.271.24
מגנזיום (מ"ג)2.722.65
זרחן (מ"ג)94.9992.52
אבץ (מ"ג)0.150.15
אשלגן (מ"ג)33.2732.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.410.4
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.38

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 26% 7.1% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.