דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגה בחושה מפנקת וטעימה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 160 מעלות טורבו.
  • 2 לטרוף בקערה את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל עד לאיחוד. להוסיף את המים והשמן, לערבב, להוסיף את כל המרכיבים היבשים ולערבב היטב לתערובת חלקה ללא גושים.
  • 3 למזוג את הבלילה אל תבנית עגולה משומנת בקוטר 24 ס"מ.
  • 4 לקצוץ את אגוזי המלך ולפזר אותם מעל באופן אחיד.
  • 5 לאפות בתנור החם למשך כשעה או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 6 כשהעוגה חמה לנעוץ סכין או קיסם בכל שטח העוגה ולמזוג מעל את סירופ המייפל. להניח את העוגה בצד ולתת לסירופ המייפל להיספג ולחלחל לכל העוגה.
  • 7 לצנן, לפרוס ולהגיש!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)307318
חלבונים (גרם)4.85 5.03
פחמימות (גרם)4243
מתוכן סוכרים (גרם)24.59 25.48
שומנים (גרם)13.85 14.35
מתוכם שומן רווי (גרם)1.49 1.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.02
כולסטרול (מ"ג)63.24 65.53
נתרן (מ"ג)107.21111.1
סיבים תזונתיים (גרם)0.28 0.29
מים (גרם)31.8733.03
ויטמין A (מק"ג)27.2428.23
ויטמין B (מ"ג)0.530.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.1212.56
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.16
ויטמין C (מ"ג)0.050.06
ויטמין D (מק"ג)0.350.36
ויטמין E (מ"ג)0.210.22
ויטמין K (מק"ג)0.160.17
סידן (מ"ג)67.4669.91
ברזל (מ"ג)0.620.64
מגנזיום (מ"ג)10.6611.05
זרחן (מ"ג)110.51114.51
אבץ (מ"ג)0.790.82
אשלגן (מ"ג)65.0367.39
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.332.41
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.390.41
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.881.95
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.011.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.960.99

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 22.9% 8% 68.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.