גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | מאפה כשר לפסח עם שכבות חצילים ובשר טחון |
10 מנות/יחידות, 319 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 343 | 108 |
חלבונים (גרם) | 13.61 | 4.27 |
פחמימות (גרם) | 35 | 11 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 6.53 | 2.05 |
שומנים (גרם) | 17.34 | 5.44 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.29 | 0.72 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 65.95 | 20.71 |
נתרן (מ"ג) | 312.21 | 98.02 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.94 | 1.55 |
מים (גרם) | 245.54 | 77.09 |
ליקופן (מ"ג) | 1.4 | 0.44 |
ויטמין A (מק"ג) | 37.54 | 11.79 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.2 | 1.32 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.14 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.15 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.93 | 0.92 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.57 | 0.18 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.37 | 0.12 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 33.21 | 10.43 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 1.03 | 0.32 |
ויטמין C (מ"ג) | 14.83 | 4.66 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.24 | 0.07 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.97 | 0.31 |
ויטמין K (מק"ג) | 5.14 | 1.61 |
סידן (מ"ג) | 38.08 | 11.96 |
ברזל (מ"ג) | 1.89 | 0.59 |
מגנזיום (מ"ג) | 30.92 | 9.71 |
זרחן (מ"ג) | 139.16 | 43.69 |
אבץ (מ"ג) | 2.41 | 0.76 |
אשלגן (מ"ג) | 450.6 | 141.47 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.39 | 0.12 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.33 | 0.1 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.47 | 0.15 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.43 | 0.14 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם