דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אוזני המן פרווה
אוזני המן פרווה
אוזני המן פרווה עם מחמאה

מצרכים למתכון

74 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (73-75 אוזני המן פרווה (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל מצרכי הבצק במיקסר כ- 5-10 דקות עד לקבלת מרקם אחיד ונוח לעבודה.
  • 2 מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכחצי שעה.
  • 3 מקמחים את משטח העבודה, יוצרים כדורים, מרדדים לעלה דק ויוצרים עיגולים בעזרת שבלונה, רינג או כוס גדולה מקומחת.
  • 4 בכל עיגול מניחים כפית ממרח פרג וסוגרים לצורת אוזן המן.
  • 5 מניחים את אוזני ההמן על נייר אפייה בתבנית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ואופים במשך כ- 10 דקות או עד להשחמה קלה. מוציאים מהתנור, מצננים ובוזקים אבקת סוכר לפי הטעם. מתקבלות אוזני המן פרווה טעימות במלית פרג!
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלא באיזה מילוי פרווה שאוהבים.

ציוד נדרש: מיקסר.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)129347
חלבונים (גרם)1.93 5.21
פחמימות (גרם)1951
מתוכן סוכרים (גרם)3.36 9.05
שומנים (גרם)5.1 13.75
מתוכם שומן רווי (גרם)2.33 6.29
כולסטרול (מ"ג)7.92 21.33
נתרן (מ"ג)90.4243.52
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.04
מים (גרם)3.248.72
ויטמין A (מק"ג)2.867.71
ויטמין B (מ"ג)0.240.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.160.44
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.223.29
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.04
ויטמין C (מ"ג)0.61.61
ויטמין D (מק"ג)0.040.11
ויטמין E (מ"ג)0.020.05
ויטמין K (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)1.173.14
ברזל (מ"ג)0.020.07
מגנזיום (מ"ג)0.150.41
זרחן (מ"ג)2.998.06
אבץ (מ"ג)0.020.05
אשלגן (מ"ג)2.396.44
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.23
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 19.7% 7.5% 72.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?