גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | מציות עם ברוקולי ובצל ירוק |
מציות מטוגנות של פסח עם ברוקולי ובצל ירוק, 86 קלוריות למנה, 170 קלוריות ל-100 גרם
ברוריה קטלב, מבשלת ואופה, 17.03.2013
20 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות ברוריה קטלב
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 86 | 170 |
חלבונים (גרם) | 2.85 | 5.62 |
פחמימות (גרם) | 11 | 21 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.49 | 0.98 |
שומנים (גרם) | 3.84 | 7.57 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.73 | 1.44 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 25.57 | 50.38 |
נתרן (מ"ג) | 60.22 | 118.67 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.3 | 2.56 |
מים (גרם) | 29.33 | 57.79 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 29.79 | 58.7 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.55 | 1.09 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.12 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.15 | 0.3 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.23 | 0.46 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.06 | 0.11 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 29.35 | 57.84 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.06 | 0.12 |
ויטמין C (מ"ג) | 14.3 | 28.19 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.14 | 0.27 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.4 | 0.79 |
ויטמין K (מק"ג) | 42.77 | 84.28 |
סידן (מ"ג) | 20.17 | 39.73 |
ברזל (מ"ג) | 0.37 | 0.72 |
מגנזיום (מ"ג) | 6.65 | 13.1 |
זרחן (מ"ג) | 29.71 | 58.54 |
אבץ (מ"ג) | 0.21 | 0.41 |
אשלגן (מ"ג) | 87.98 | 173.35 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.17 | 0.33 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.05 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.12 | 0.24 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.26 | 0.52 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.24 | 0.48 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם