גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פשטידת שכבות תפוחי אדמה עם אפונה ושמנת |
16 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)
ציוד נדרש: תבנית מרובעת גדולה.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
המתכון באדיבות עידן גבאי
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 166 | 105 |
חלבונים (גרם) | 7.3 | 4.63 |
פחמימות (גרם) | 20 | 12 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.41 | 0.26 |
שומנים (גרם) | 7.29 | 4.62 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.81 | 1.15 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 94.05 | 59.57 |
נתרן (מ"ג) | 272.24 | 172.44 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.64 | 2.3 |
מים (גרם) | 46 | 29.14 |
ויטמין A (מק"ג) | 34 | 21.54 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.35 | 0.85 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.1 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.52 | 0.33 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.52 | 0.33 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.14 | 0.09 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 13.45 | 8.52 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.19 | 0.12 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.85 | 1.8 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.44 | 0.28 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.23 | 0.14 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.87 | 0.55 |
סידן (מ"ג) | 57.62 | 36.49 |
ברזל (מ"ג) | 0.49 | 0.31 |
מגנזיום (מ"ג) | 10.26 | 6.5 |
זרחן (מ"ג) | 57.48 | 36.41 |
אבץ (מ"ג) | 0.38 | 0.24 |
אשלגן (מ"ג) | 155.65 | 98.59 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.42 | 0.27 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.34 | 0.22 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.78 | 0.49 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.73 | 0.46 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם