דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות קישואים ללא גלוטן
לביבות קישואים ללא גלוטן
לביבות קישואים ללא גלוטן
נפלא לארוחת הבוקר או הערב

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (כ- 30 לביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 קולפים ומגררים את הקישואים על פומפיה דקה לקערה.
  • 2 סוחטים מהנוזלים.
  • 3 קולפים את העגבניה, חותכים לקוביות קטנות מאוד ומוסיפים ללא הנוזלים.
  • 4 מוסיפים גבינות מגוררות, ביצים, קמח תפוחי אדמה ותיבול.
  • 5 מערבבים היטב. משמנים קלות ומחממים מחבת שקעים או רגילה נון סטיק, מניחים ככף-כף וחצי מבלילת הקישואים ומטגנים כ- 2-3 דקות מכל צד.
  • 6 מוציאים לצלחת הגשה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
גיוונים: ניתן להוסיף 100 גרם גבינה מלוחה מגוררת ולהוסיף פחות מלח בתיבול או לוותר עליו בכלל. ניתן להוסיף 2 כדורי בייבי מוצרלה מעוכים ומפוררים. ניתן להחליף קישוא אחד בגזר. ניתן להקפיא את הלביבות, הן טעימות גם מחוממות לאחר הקפאה.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)4569
חלבונים (גרם)2.94 4.56
פחמימות (גרם)35
מתוכן סוכרים (גרם)1.3 2.01
שומנים (גרם)2.31 3.58
מתוכם שומן רווי (גרם)0.89 1.38
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)29.7 45.99
נתרן (מ"ג)164254.01
סיבים תזונתיים (גרם)0.65 1.01
מים (גרם)51.4479.67
ליקופן (מ"ג)0.170.27
ויטמין A (מק"ג)17.0526.41
ויטמין B (מ"ג)0.560.87
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.260.4
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.6619.61
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.09
ויטמין C (מ"ג)3.715.74
ויטמין D (מק"ג)0.140.22
ויטמין E (מ"ג)0.160.26
ויטמין K (מק"ג)1.732.69
סידן (מ"ג)58.0289.86
ברזל (מ"ג)0.320.5
מגנזיום (מ"ג)11.8318.32
זרחן (מ"ג)32.149.72
אבץ (מ"ג)0.270.41
אשלגן (מ"ג)105.83163.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.260.4
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.38

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 24.9% 31.7% 36.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.