גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | חורוש במיה |
תבשיל בשר בקר ובמיה מהמטבח הפרסי, 479 קלוריות למנה, 136 קלוריות ל-100 גרם
שרית מברוכה, בלוגרית אוכל, 25.10.2013
8 מנות/יחידות, 353 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את הלימון הפרסי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 479 | 136 |
חלבונים (גרם) | 28.34 | 8.02 |
פחמימות (גרם) | 18 | 5 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 6.41 | 1.81 |
שומנים (גרם) | 32.98 | 9.34 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 12.34 | 3.49 |
כולסטרול (מ"ג) | 89.25 | 25.27 |
נתרן (מ"ג) | 956.05 | 270.64 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.44 | 1.26 |
מים (גרם) | 216.16 | 61.19 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 53.59 | 15.17 |
ויטמין B (מ"ג) | 6.91 | 1.96 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.26 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.3 | 0.08 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 4.96 | 1.41 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.69 | 0.19 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.64 | 0.18 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 67.45 | 19.09 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.72 | 0.77 |
ויטמין C (מ"ג) | 23.86 | 6.75 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.76 | 0.21 |
ויטמין K (מק"ג) | 42.14 | 11.93 |
סידן (מ"ג) | 116.58 | 33 |
ברזל (מ"ג) | 3.71 | 1.05 |
מגנזיום (מ"ג) | 71.25 | 20.17 |
זרחן (מ"ג) | 259.54 | 73.47 |
אבץ (מ"ג) | 6.51 | 1.84 |
אשלגן (מ"ג) | 657.49 | 186.13 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.25 | 0.07 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.23 | 0.07 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.08 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.08 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם