גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | ממרח עדשים טבעוני |
4 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (בערך 2 כוסות ממרח עדשים)
ציוד נדרש: מעבד מזון.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. המדידה של כוס עדשים נעשית לאחר ההנבטה - זאת אומרת שאם רוצים להנביט עדשים רק עבור המתכון הזה, צריך להנביט בערך חצי כוס עדשים כדי שתתקבל כוס נבטוטים לאחר ההנבטה.
המתכון באדיבות מיכל פרץ
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 251 | 203 |
חלבונים (גרם) | 11.57 | 9.35 |
פחמימות (גרם) | 21 | 17 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.56 | 2.07 |
שומנים (גרם) | 14.47 | 11.69 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.7 | 1.38 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
נתרן (מ"ג) | 20.21 | 16.33 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 6.07 | 4.91 |
מים (גרם) | 60.68 | 49.03 |
ויטמין A (מק"ג) | 15.79 | 12.76 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.03 | 1.64 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.13 | 0.11 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.12 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.17 | 0.95 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.36 | 0.29 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.16 | 0.13 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 90.94 | 73.48 |
ויטמין C (מ"ג) | 7.25 | 5.86 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.98 | 1.6 |
ויטמין K (מק"ג) | 62.38 | 50.41 |
סידן (מ"ג) | 88.02 | 71.12 |
ברזל (מ"ג) | 2.67 | 2.15 |
מגנזיום (מ"ג) | 67.04 | 54.18 |
זרחן (מ"ג) | 170.45 | 137.74 |
אבץ (מ"ג) | 1.32 | 1.07 |
אשלגן (מ"ג) | 299.34 | 241.89 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.98 | 0.79 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.96 | 0.77 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 2.29 | 1.85 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 2.26 | 1.83 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם