דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טורטייה במילוי סינטה
טורטייה במילוי סינטה
רול סינטה משובח ביותר

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה (כל טורטייה שווה למנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להקפיץ בווק בשמן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את הפלפלים האדומים ולערבב. להוסיף את הפטריות והשום הכתוש, ולערבב. יש להקפיץ עד שהירקות מוכנים טלהניח בצד (עדיין לא לתבל).
  • 2 להקפיץ את רצועות הסינטה עם השמן כמספר דקות, עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים. כדאי לטעום חתיכה כדי לדעת שהבשר מוכן. זהירות שלא לייבש.
  • 3 לווק עם הסינטה להוסיף את הירקות מהקערה, לערבב ולהוסיף את הטריאקי, רוטב הסויה, המלח והפלפל לפי הצורך. לבשל עוד כ- 5 דקות עד שהטעם משתלב.
  • 4 את הטורטייה מניחים במחבת ללא שמן, מחממים כדקה משני הצדדים - והטורטייה מוכנה למילוי.
  • 5 מפזרים בטורטייה 2-3 כפות של רצועות הסינטה, מגלגלים כצינור, פורסים ל- 3 ומניחים במגש.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן למרוח את הטורטייה בטחינה או אבוקדו ולהוסיף לרול עלי חסה.

ציוד נדרש: ווק להקפצה.

הערך התזונתי לא כולל את הטחינה או האבוקדו ולא את עלי החסה המוצעים כתוספת. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)429161
חלבונים (גרם)29.76 11.17
פחמימות (גרם)4416
מתוכן סוכרים (גרם)3.91 1.47
שומנים (גרם)14.67 5.5
מתוכם שומן רווי (גרם)3.62 1.36
כולסטרול (מ"ג)60.83 22.83
נתרן (מ"ג)818.47307.12
סיבים תזונתיים (גרם)2.15 0.81
מים (גרם)126.7747.57
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)45.3317.01
ויטמין B (מ"ג)8.283.11
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.05
ויטמין B3 (מ"ג)6.752.53
ויטמין B5 (מ"ג)0.580.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.670.25
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.547.71
ויטמין B12 (מק"ג)1.440.54
ויטמין C (מ"ג)56.0721.04
ויטמין E (מ"ג)0.870.33
ויטמין K (מק"ג)3.611.35
סידן (מ"ג)36.313.62
ברזל (מ"ג)1.90.71
מגנזיום (מ"ג)30.3411.38
זרחן (מ"ג)217.9281.77
אבץ (מ"ג)4.611.73
אשלגן (מ"ג)454.49170.54
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 16.2% 33% 48.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.