1. במיקסר עם וו לישה מערבבים, קמח, מים, סוכר וביצים.
2. לשים במשך 5 דקות במהירות איטית.
3. מוסיפים חמאה (ללא המסה) ושמרים ולשים עוד 5 דקות במהירות איטית.
4. לאחר מכן מגבירים את המהירות ולשים עוד 5 דקות במהירות גבוהה, עד שמתקבל מרקם חלק שאינו נדבק לדפנות.
5. מורידים למהירות איטית ומוסיפים את גרידת התפוז, הצימוקים וקליפות התפוז המסוכרות. לשים למשך 2 דקות עד קבלת מרקם אחיד.
6. מניחים את הבצק לנוח במיקסר למשך חצי שעה, מוציאים, שמים בכלי מקומח ומכניסים למקרר ל- 12 שעות מינימום.
7. לאחר 12 שעות או יותר מוציאים מהמקרר, מחלקים ל- 5 כדורים של 100 גרם בתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ, מכסים במגבת לחה ומתפיחים למשך שעתיים-שלוש.
8. מורחים ביצה, מפזרים סוכר גבישי ומכניסים לתנור בחום של 160 מעלות למשך 35-40 דקות.
9. כשהעוגה שחומה מוציאים מהתנור, מורחים סירופ סוכר ונותנים לעוגה להתקרר מעט.
10. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את קליפת התפוז המסוכרות והסוכר הגבישי.