דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת עוף טעימה

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 644 גרם למנה\יחידה (מנה = כרע עוף (שוק + ירך))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את השמן במחבת כבדה, מטגנים את הכרעיים וסוגרים אותם מכל הצדדים. מוציאים לצלחת ומוסיפים את הבצל לטיגון קל.
  • 2 מחזירים את הכרעיים למחבת, מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש קטנה למשך כשעה.
  • 3 מתקבל עוף טעים במיוחד עם פירות יבשים ויין לבן.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מירי צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,017158
חלבונים (גרם)99.83 15.49
פחמימות (גרם)6610
מתוכן סוכרים (גרם)42.98 6.67
שומנים (גרם)29.81 4.63
מתוכם שומן רווי (גרם)6.01 0.93
כולסטרול (מ"ג)308 47.8
נתרן (מ"ג)1,457226.17
סיבים תזונתיים (גרם)6.01 0.93
מים (גרם)432.4667.12
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)116.918.14
ויטמין B (מ"ג)22.953.56
ויטמין B1 (מ"ג)0.260.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.930.14
ויטמין B3 (מ"ג)16.742.6
ויטמין B5 (מ"ג)3.770.58
ויטמין B6 (מ"ג)1.20.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)46.117.16
ויטמין B12 (מק"ג)0.840.13
ויטמין C (מ"ג)6.451
ויטמין D (מק"ג)0.440.07
ויטמין E (מ"ג)1.880.29
ויטמין K (מק"ג)35.185.46
סידן (מ"ג)108.3516.82
ברזל (מ"ג)6.791.05
מגנזיום (מ"ג)125.419.46
זרחן (מ"ג)647.94100.56
אבץ (מ"ג)11.231.74
אשלגן (מ"ג)1,555241.28
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)5.010.78
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.20.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)4.010.62
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.821.06
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.690.88

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 14.8% 49.4% 32.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.