גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | תבשיל כרוב עם אורז ברוטב עגבניות |
7 מנות/יחידות, 350 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות פחמימה וירקות כארוחה עיקרית)
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות מיכל בר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 142 | 41 |
חלבונים (גרם) | 4.59 | 1.31 |
פחמימות (גרם) | 24 | 7 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 8.27 | 2.36 |
שומנים (גרם) | 4.34 | 1.24 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.28 | 0.08 |
נתרן (מ"ג) | 809.26 | 231.5 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 5 | 1.43 |
מים (גרם) | 270.63 | 77.42 |
ויטמין A (מק"ג) | 31.4 | 8.98 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.75 | 0.5 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.15 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.1 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.71 | 0.2 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.42 | 0.12 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.3 | 0.09 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 69.54 | 19.89 |
ויטמין C (מ"ג) | 83.98 | 24.02 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.57 | 0.16 |
ויטמין K (מק"ג) | 239.76 | 68.59 |
סידן (מ"ג) | 112.98 | 32.32 |
ברזל (מ"ג) | 0.63 | 0.18 |
מגנזיום (מ"ג) | 37.06 | 10.6 |
זרחן (מ"ג) | 81.76 | 23.39 |
אבץ (מ"ג) | 0.52 | 0.15 |
אשלגן (מ"ג) | 480.81 | 137.54 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.13 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.1 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0.01 |