דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק בריא עם שעועית ירוקה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 321 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מניחים את הירקות בסיר ומכסים במים רותחים.
  • 2 מביאים את הסיר לרתיחה ומוסיפים את עשבי התיבול.
  • 3 מרתיחים שוב ומבשלים כחצי שעה, ואז מוסיפים את התבלינים.
  • 4 מבשלים עוד כ- 10 דקות או עד שהכל רך וטעים, ומגישים חם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)10934
חלבונים (גרם)4.01 1.25
פחמימות (גרם)237
מתוכן סוכרים (גרם)8.47 2.64
שומנים (גרם)0.69 0.22
מתוכם שומן רווי (גרם)0.13 0.04
נתרן (מ"ג)226.3670.48
סיבים תזונתיים (גרם)8.15 2.54
מים (גרם)228.6271.18
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)633.88197.37
ויטמין B (מ"ג)2.270.71
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.120.35
ויטמין B5 (מ"ג)0.520.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.350.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)55.2217.19
ויטמין C (מ"ג)23.67.35
ויטמין E (מ"ג)0.80.25
ויטמין K (מק"ג)77.5224.14
סידן (מ"ג)80.925.19
ברזל (מ"ג)1.440.45
מגנזיום (מ"ג)33.2610.36
זרחן (מ"ג)68.2421.25
אבץ (מ"ג)0.560.17
אשלגן (מ"ג)628.26195.62
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.270.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.10.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.10.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
22.6% 1.9% 11.1% 64.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.04 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.