גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח מרוקאי | » | מרק חרירה צמחוני |
8 מנות/יחידות, 321 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסיר)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 289 | 90 |
חלבונים (גרם) | 13.29 | 4.14 |
פחמימות (גרם) | 50 | 15 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 10.43 | 3.25 |
שומנים (גרם) | 5.42 | 1.69 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.46 | 0.14 |
נתרן (מ"ג) | 1,606 | 500.34 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 13.26 | 4.13 |
מים (גרם) | 228.36 | 71.14 |
ליקופן (מ"ג) | 3.27 | 1.02 |
ויטמין A (מק"ג) | 326.21 | 101.62 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.38 | 1.37 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.38 | 0.12 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.16 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.95 | 0.61 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.14 | 0.36 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.48 | 0.15 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 255.49 | 79.59 |
ויטמין C (מ"ג) | 45.81 | 14.27 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.43 | 0.45 |
ויטמין K (מק"ג) | 149.54 | 46.58 |
סידן (מ"ג) | 91.34 | 28.46 |
ברזל (מ"ג) | 4.62 | 1.44 |
מגנזיום (מ"ג) | 76.97 | 23.98 |
זרחן (מ"ג) | 243.63 | 75.9 |
אבץ (מ"ג) | 2.19 | 0.68 |
אשלגן (מ"ג) | 921.92 | 287.2 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.78 | 0.24 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.05 | 0.02 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.73 | 0.23 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.39 | 0.12 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.38 | 0.12 |