דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה ומנגו
עוגת גבינה ומנגו
עוגת גבינה מרעננת בציפוי מנגו

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הקלתית:
  • 1 בקערה חותכים את הפתיבר לחתיכות קטנות.
  • 2 ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן ביחד עם השמנת, מערבבים היטב ושופכים מעל הפתיבר.
  • 3 מערבבים, משטחים ומהדקים בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
  • הכנת המלית:
  • 1 מקציפים את הסוכר, השמנת המתוקה והאינסטנט לקצפת רכה ועדינה.
  • 2 בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות.
  • 3 במיקרוגל ממיסים את השוקולד הלבן עם החלב, ומוסיפים תוך כדי עירבוב לקערה של הגבינות.
  • 4 מקפלים בעדינות את הקצפת אל תוך מלית הגבינות ומכניסים לקירור במשך 4 שעות לפחות.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 טוחנים את המנגו בבלנדר ומניחים בצד.
  • 2 מקציפים את השמנת ומערבבים יחד עם המנגו.
  • 3 מוזגים על העוגה ושוב מכניסים לקירור כשעה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)319264
חלבונים (גרם)5.11 4.24
פחמימות (גרם)2823
מתוכן סוכרים (גרם)15.77 13.07
שומנים (גרם)21.45 17.77
מתוכם שומן רווי (גרם)12.71 10.53
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.070.06
כולסטרול (מ"ג)60.56 50.18
נתרן (מ"ג)201.46166.93
סיבים תזונתיים (גרם)2.23 1.85
מים (גרם)12.5610.41
ויטמין A (מק"ג)5.844.84
ויטמין B (מ"ג)0.160.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.151.78
ויטמין C (מ"ג)4.263.53
ויטמין E (מ"ג)0.170.14
ויטמין K (מק"ג)0.650.54
סידן (מ"ג)52.1443.2
ברזל (מ"ג)0.020.02
מגנזיום (מ"ג)1.381.15
זרחן (מ"ג)1.691.4
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)24.119.97
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 37.9% 9% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.7 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה