דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות במילוי אגוזים
עוגיות במילוי אגוזים
הכי טעימות עם הקפה

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 176 גרם למנה\יחידה (12-15 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבחוש את כל מצרכי הבצק מלבד הקמח, להוסיף את הקמח בהדרגה וללוש עד לקבלת בצק עדין ורך. לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעתיים.
  • 2 לערבב את האגוזים בקערה קטנה עם סוכר הוניל ותמצית הרום.
  • 3 להכין מהבצק כדורים בגודל אגוז, לשטח כל כדור על מסרק רחב (כן, כל מסרק רגיל רק חשוב שיהיה רחב), למלא בכפית מהמילוי, לסגור בעדינות, לגלגל בעדינות כלפי חוץ ואז תראו איך המסרק עושה את החריצים בבצק. אפשר להשאיר אותם ארוכים או לסגור אותם לעיגול. לאחר מכן להבריש בביצה טרופה.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד להזהבה.
  • 5 בינתיים לבשל את מצרכי סירופ הסוכר למשך כ- 15 דקות ולהשאיר על להבה נמוכה עד השימוש. לטבול את העוגיות בסירופ הסוכר.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)616350
חלבונים (גרם)10.73 6.1
פחמימות (גרם)6638
מתוכן סוכרים (גרם)23.69 13.48
שומנים (גרם)35.19 20.02
מתוכם שומן רווי (גרם)7.23 4.11
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)54.99 31.28
נתרן (מ"ג)133.4875.93
סיבים תזונתיים (גרם)1.2 0.68
מים (גרם)36.1820.58
ויטמין A (מק"ג)15.548.84
ויטמין B (מ"ג)0.250.14
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.872.77
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.05
ויטמין C (מ"ג)0.410.24
ויטמין D (מק"ג)0.20.11
ויטמין E (מ"ג)0.10.06
ויטמין K (מק"ג)0.030.02
סידן (מ"ג)29.5416.8
ברזל (מ"ג)0.180.1
מגנזיום (מ"ג)1.750.99
זרחן (מ"ג)19.6711.19
אבץ (מ"ג)0.130.07
אשלגן (מ"ג)18.8310.71
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.360.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.330.19

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 31.1% 9.5% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?