דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלמון בטעם פיקנטי מעודן

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 277 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפזר על פרוסות הדגים את המלח הגס, הפלפל הגרוס ומיץ הלימון, להניח בצד למשך כ- 20 דקות, לנגב בנייר סופג ולטגן בשמן חם כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
  • 2 לבשל את כל מצרכי הרוטב למשך כ- 5 דקות על להבה נמוכה.
  • 3 למזוג את רוטב הצ`ילי החריף על הדגים (רצוי לפני ההגשה).
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)535193
חלבונים (גרם)44.85 16.18
פחמימות (גרם)104
מתוכן סוכרים (גרם)6.37 2.3
שומנים (גרם)33.99 12.26
מתוכם שומן רווי (גרם)5.72 2.06
כולסטרול (מ"ג)126 45.45
נתרן (מ"ג)1,162419.23
סיבים תזונתיים (גרם)0.96 0.35
מים (גרם)160.5557.92
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)24.198.72
ויטמין B (מ"ג)21.697.82
ויטמין B1 (מ"ג)0.70.25
ויטמין B2 (מ"ג)0.30.11
ויטמין B3 (מ"ג)16.285.87
ויטמין B5 (מ"ג)2.991.08
ויטמין B6 (מ"ג)1.320.48
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)88.4731.91
ויטמין B12 (מק"ג)5.62.02
ויטמין C (מ"ג)14.755.32
ויטמין E (מ"ג)0.240.09
ויטמין K (מק"ג)68.0824.56
סידן (מ"ג)54.7519.75
ברזל (מ"ג)1.30.47
מגנזיום (מ"ג)67.5724.38
זרחן (מ"ג)516.98186.5
אבץ (מ"ג)10.36
אשלגן (מ"ג)871.27314.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)8.883.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.230.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.360.49
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)8.893.21
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.111.48

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 37.9% 50.1% 10.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.