דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות חמאה במילוי ריבת תות
עוגיות חמאה במילוי ריבת תות
העוגיות שילדים הכי אוהבים - באחריות!

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה, הקורנפלור, אינסטנט הפודינג, הסוכר, אבקת הסוכר, אבקת השקדים וגרידת הלימון.
  • 2 מוסיפים את החמאה ומערבלים בוו גיטרה עד לקבלת בצק פירורי.
  • 3 מוסיפים את המחמאה המומסת, תמצית הוניל, הביצה, החלמון והשמנת המתוקה, ולשים עד לקבלת כדור בצק.
  • 4 מצננים את הבצק במקרר למשך כ- 40 דקות.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים, ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ.
  • 6 קורצים צורות שאוהבים (רצוי שחלק אחד יהיה עם חור) ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות (העוגיות צריכות להישאר בהירות).
  • 7 ממלאים בריבת תות ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר + ניתן למלא בשוקולד, פרג או כל מילוי אחר שאוהבים.

מתכון של סימה דרור המוכשרת.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)114382
חלבונים (גרם)1.39 4.67
פחמימות (גרם)1654
מתוכן סוכרים (גרם)2.63 8.83
שומנים (גרם)4.9 16.43
מתוכם שומן רווי (גרם)2.27 7.6
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.06
כולסטרול (מ"ג)19.16 64.23
נתרן (מ"ג)44.9150.53
סיבים תזונתיים (גרם)0.19 0.62
מים (גרם)1.735.79
ויטמין A (מק"ג)4.4414.88
ויטמין B (מ"ג)61.170.21
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.13
ויטמין B6 (מ"ג)00.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.474.91
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.08
ויטמין C (מ"ג)0.10.32
ויטמין D (מק"ג)0.060.2
ויטמין E (מ"ג)0.030.1
ויטמין K (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)3.7812.69
ברזל (מ"ג)0.040.15
מגנזיום (מ"ג)0.270.9
זרחן (מ"ג)5.1517.25
אבץ (מ"ג)0.030.11
אשלגן (מ"ג)3.3711.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.120.39
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.110.36

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 21.7% 6.2% 71.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?