גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | עוגות | » | עוגת ארל גריי, פרג ולימון |
12 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: מיקסר, קלחת ותבנית אינגליש קייק משומנת היטב.
שומרים את העוגה במקרר בכלי אטום עד שבוע. מגישים בטמפרטורת החדר. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 283 | 286 |
חלבונים (גרם) | 5.07 | 5.13 |
פחמימות (גרם) | 41 | 42 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 21.64 | 21.89 |
שומנים (גרם) | 11.31 | 11.44 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.53 | 5.6 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 68.26 | 69.07 |
נתרן (מ"ג) | 271.95 | 275.16 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.92 | 0.93 |
מים (גרם) | 17.07 | 17.28 |
ויטמין A (מק"ג) | 18.22 | 18.44 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.32 | 0.33 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.03 | 0.03 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.19 | 0.19 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.03 | 0.03 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 6.97 | 7.05 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.1 | 0.1 |
ויטמין C (מ"ג) | 6.29 | 6.36 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.23 | 0.24 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.14 | 0.14 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.03 | 0.03 |
סידן (מ"ג) | 46.84 | 47.39 |
ברזל (מ"ג) | 0.23 | 0.23 |
מגנזיום (מ"ג) | 2.24 | 2.27 |
זרחן (מ"ג) | 23.33 | 23.6 |
אבץ (מ"ג) | 0.16 | 0.16 |
אשלגן (מ"ג) | 27.94 | 28.27 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.22 | 0.22 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.18 | 0.18 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.42 | 0.42 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.39 | 0.39 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם