דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
Overnight Oats - דייסת שיבולת שועל בטעם באונטי
Overnight Oats - דייסת שיבולת שועל בטעם באונטי
דייסה טעימה, בריאה, טבעונית ומפנקת

מצרכים למתכון

259 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את מצרכי הדייסה ולהשאיר במקרר למשך הלילה.
  • 2 למחרת בבוקר לערבב בקערה קטנה את מצרכי הציפוי.
  • 3 להוציא את הדייסה מהמקרר ולמזוג מעל את הציפוי. בשלב זה אני ממליצה להחזיר למקרר או למקפיא לכמה דקות כדי שהשוקולד יתקשה מעט.
  • 4 לפזר מעל מעט קוקוס לפי הטעם.
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית הדייסה במקרר למשך לילה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רונה אשכנזי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)477184
חלבונים (גרם)17.23 6.65
פחמימות (גרם)7328
מתוכן סוכרים (גרם)32.39 12.5
שומנים (גרם)15.05 5.81
מתוכם שומן רווי (גרם)6.14 2.37
נתרן (מ"ג)79.6330.75
סיבים תזונתיים (גרם)14.86 5.74
מים (גרם)18.387.1
ויטמין B (מ"ג)3.681.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.460.18
ויטמין B2 (מ"ג)0.430.16
ויטמין B3 (מ"ג)2.070.8
ויטמין B5 (מ"ג)0.640.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2810.81
ויטמין B12 (מק"ג)0.560.22
ויטמין D (מק"ג)1.050.41
ויטמין E (מ"ג)3.651.41
ויטמין K (מק"ג)0.260.1
סידן (מ"ג)297.85115
ברזל (מ"ג)4.071.57
מגנזיום (מ"ג)172.8366.73
זרחן (מ"ג)374.97144.77
אבץ (מ"ג)4.331.67
אשלגן (מ"ג)440.58170.11
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.210.47
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)2.360.91
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.960.76
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.470.57
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.460.56

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 12.5% 14.3% 60.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.