גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | ניוקי סלק וגבינה ברוטב שמנת בטטה וערמונים |
6 מנות/יחידות, 245 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: סיר סוטאז`.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 416 | 170 |
| חלבונים (גרם) | 11.84 | 4.83 |
| פחמימות (גרם) | 34 | 14 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 4.57 | 1.86 |
| שומנים (גרם) | 27.52 | 11.22 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 16.1 | 6.57 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.99 | 0.4 |
| כולסטרול (מ"ג) | 81.95 | 33.43 |
| נתרן (מ"ג) | 621.6 | 253.54 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 2.07 | 0.84 |
| מים (גרם) | 73.61 | 30.03 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 410.57 | 167.47 |
| ויטמין B (מ"ג) | 1.09 | 0.45 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.06 | 0.02 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.04 | 0.02 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 0.39 | 0.16 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.38 | 0.15 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.22 | 0.09 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 6.74 | 2.75 |
| ויטמין C (מ"ג) | 20.35 | 8.3 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.5 | 0.2 |
| ויטמין K (מק"ג) | 1.52 | 0.62 |
| סידן (מ"ג) | 41.97 | 17.12 |
| ברזל (מ"ג) | 0.63 | 0.26 |
| מגנזיום (מ"ג) | 15.27 | 6.23 |
| זרחן (מ"ג) | 39.3 | 16.03 |
| אבץ (מ"ג) | 0.26 | 0.11 |
| אשלגן (מ"ג) | 197.48 | 80.55 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.07 | 0.03 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.07 | 0.03 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם