דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קשיונז
קשיונז
מיונז טבעוני מקשיו זה להיט

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להשרות את אגוזי הקשיו במים רותחים למשך כחצי שעה.
  • 2 לטחון בבלנדר איכותי את כל המצרכים מלבד המים ומיץ הלימון. תוך כדי הטחינה יש להוסיף את המים וחצי מכמות מיץ הלימון - עד לקבלת מרקם חלק ו"מיונזי".
  • 3 לטעום ולהוסיף עוד מיץ לימון במידה ויש צורך. ניתן להוסיף עוד קצת שמן ו/או מים לפי הצורך. מתקבל מיונז קשיו שאתם הולכים לאמץ לעיתים תכופות!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאחסן בצנצנת זכוכית במקרר (נשמר כשבוע). ניתן להקפיא כחודשיים.

זמן ההכנה לא כולל את השרית אגוזי הקשיו.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים להתרשם: סדנאות בישול בריא של תום

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)111367
חלבונים (גרם)2.56 8.46
פחמימות (גרם)515
מתוכן סוכרים (גרם)0.92 3.04
שומנים (גרם)9.83 32.44
מתוכם שומן רווי (גרם)1.65 5.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.07
נתרן (מ"ג)89.4295.03
סיבים תזונתיים (גרם)0.47 1.55
מים (גרם)9.4931.33
ויטמין B (מ"ג)0.411.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.2
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.150.5
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.41
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.113.53
ויטמין C (מ"ג)1.234.06
ויטמין E (מ"ג)0.130.43
ויטמין K (מק"ג)4.7715.76
סידן (מ"ג)5.5918.46
ברזל (מ"ג)0.943.11
מגנזיום (מ"ג)41.12135.72
זרחן (מ"ג)83.26274.79
אבץ (מ"ג)0.812.69
אשלגן (מ"ג)95.51315.21
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.13.63
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.093.6
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.3311
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.2910.87

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 56.7% 14.8% 25.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.4 (1.5 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.