דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בואו להתפנק עם פרנץ` טוסט מיוחד

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 270 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב את כל מרכיבי הבלילה ולטבול בה את פרוסות החלה (אפשר להשתמש גם בחלה של שבת).
  • 2 להכנת פרנץ` טוסט במכשיר וופל בלגי יש להבריש את התבנית הפנימית בכף שמן ולאחר מכן לשים מעט מן הבלילה. משך זמן ההכנה תלוי במכשיר, אך בדרך כלל לאחר כ- 3 דקות ניתן לפתוח את המכשיר ולבדוק. הגוון הרצוי הוא גוון זהוב. ניתן להכין במחבת עם 2 כפות שמן.
  • 3 את ממרח השוקולד להכניס לשקית זילוף (עוד לא לחתוך את הקצה) ולשים בכוס עם מים רותחים למשך כ- 2-3 דקות עד שהשוקולד נמס.
  • 4 לאחר שהפרנץ` טוסט מוכן לפזר עליו מעט אבקת סוכר וסירופ מייפל (מי שאוהב), לקשט בתותים טריים, לחתוך את קצה השקית זילוף (לעשות חור ממש קטן) ולזלף את השוקולד. להגיש חם!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת או מכשיר וופל בלגי.

התוספות במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת שפיצר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)686254
חלבונים (גרם)13.87 5.14
פחמימות (גרם)8833
מתוכן סוכרים (גרם)41.57 15.4
שומנים (גרם)30.2 11.19
מתוכם שומן רווי (גרם)7.78 2.88
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.630.23
כולסטרול (מ"ג)158.26 58.61
נתרן (מ"ג)224.0983
סיבים תזונתיים (גרם)1.14 0.42
מים (גרם)55.8320.68
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)65.6924.33
ויטמין B (מ"ג)1.140.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.140.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.660.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.068.91
ויטמין B12 (מק"ג)0.360.13
ויטמין C (מ"ג)11.814.38
ויטמין D (מק"ג)0.840.31
ויטמין E (מ"ג)0.520.19
ויטמין K (מק"ג)10.37
סידן (מ"ג)122.745.45
ברזל (מ"ג)1.10.41
מגנזיום (מ"ג)10.84
זרחן (מ"ג)86.9632.21
אבץ (מ"ג)1.210.45
אשלגן (מ"ג)128.4747.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.830.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.670.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.520.56
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.420.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 22.7% 10.4% 66%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.