דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה וקציצות בסיר אחד
פסטה וקציצות בסיר אחד
פסטה וקציצות בסיר אחד
ארוחת צהריים קלה ומהירה לכל המשפחה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את הבשר הטחון יחד עם הבצל, תפוח האדמה והכוסברה, מכינים מהתערובת קציצות קטנות ומטגנים בסיר סוטאז` רחב עם מעט שמן זית.
  • 2 מוסיפים לקציצות המטוגנות את שימורי העגבניות, השום הכתוש, התבלינים וכחצי ליטר של מים.
  • 3 לאחר שהקציצות והרוטב רתחו מעט מכניסים לסיר את הפסטה (ללא בישול מוקדם) ועלי הבזיליקום, מוסיפים מים במידת הצורך ומבשלים כ- 25 דקות על אש בינונית.
  • 4 כאשר הפסטה מתרככת - התבשיל שלנו מוכן. שימו לב אם יש צורך להוסיף מים במהלך הבישול - זה חשוב. תיהנו ממנת פסטה וקציצות בסיר אחד בקלי קלות ובמהירות!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ארז!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)565180
חלבונים (גרם)36.1 11.47
פחמימות (גרם)7424
מתוכן סוכרים (גרם)6.37 2.02
שומנים (גרם)12.72 4.04
מתוכם שומן רווי (גרם)3.21 1.02
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.01
כולסטרול (מ"ג)63.33 20.13
נתרן (מ"ג)653.48207.67
סיבים תזונתיים (גרם)1.18 0.38
מים (גרם)100.732
ויטמין A (מק"ג)25.38.04
ויטמין B (מ"ג)7.282.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.180.06
ויטמין B3 (מ"ג)5.771.83
ויטמין B5 (מ"ג)0.730.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.50.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.44.58
ויטמין B12 (מק"ג)2.580.82
ויטמין C (מ"ג)8.632.74
ויטמין E (מ"ג)0.540.17
ויטמין K (מק"ג)13.694.35
סידן (מ"ג)23.037.32
ברזל (מ"ג)2.760.88
מגנזיום (מ"ג)30.829.79
זרחן (מ"ג)212.7367.6
אבץ (מ"ג)5.581.77
אשלגן (מ"ג)485.36154.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 10.2% 29.1% 59.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.