דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (כ- 20 סיגרים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 במחבת גדולה מניחים 1 כף שמן קנולה + בצלים קצוצים ומערבבים היטב עד להזהבה.
  • 2 לאחר מכן מוסיפים את בשר הטלה הקצוץ ומערבבים היטב עד לקבלת צבע שזוף.
  • 3 הבשר משנה את צבעו האדום בהדרגה לצבע שזוף יותר - התהליך נמשך בערך כ- 10 דקות.
  • 4 מוסיפים את התבלינים ומצננים.
  • 5 במקביל על מחבת ללא שמן קולים את הצנוברים עד להזהבה קלה במשך כ- 3 דקות + מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים היטב.
  • 6 מחברים בין שני התערובות על ידי ערבוב ומניחים לקירור של 10 דקות.
  • 7 מערבבים יחד שמן זית ושמן קנולה (רבע כוס + רבע כוס - בערך כפית שמן לכל סיגר). על גבי משטח עבודה נקי פורסים 2 עלים של בצק פילו טובלים קלות קצה מברשת בשמן ומברישים היטב.
  • 8 מחלקים את עלה הפילו לשלושה חלקים שווים לאורך, במרכז כל עלה מניחים כף מתערובת בשר הטלה, מקפלים את השוליים ומגלגלים לצורת סיגר.
  • 9 על גבי תבנית עם נייר אפייה מניחים את הסיגרים, בוזקים מעל מעט שומשום שחור לקישוט ואופים בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות.
  • 10 בקסליו - caselio אנו נוהגים להגיש את עלי הפילו על מצע של עלים ירוקים טריים בליווי רוטב יין אדום מצומצם היטב.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: חשוב להצטייד במברשת טובה (מומלץ מברשת סיליקון).

מתכון מנצח למנת ביניים. מתאים לארוחות החג ואהוב על ילדים ומבוגרים כאחד. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות שרון קונפורטי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)234261
חלבונים (גרם)8.12 9.05
פחמימות (גרם)2528
מתוכן סוכרים (גרם)1.53 1.71
שומנים (גרם)11.25 12.53
מתוכם שומן רווי (גרם)1.8 2.01
כולסטרול (מ"ג)12.13 13.51
נתרן (מ"ג)504.59562.22
סיבים תזונתיים (גרם)1.22 1.36
מים (גרם)35.2139.23
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.050.06
ויטמין B (מ"ג)1.151.28
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.91
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.238.05
ויטמין B12 (מק"ג)0.330.36
ויטמין C (מ"ג)1.691.88
ויטמין E (מ"ג)0.030.04
ויטמין K (מק"ג)0.931.04
סידן (מ"ג)13.3414.86
ברזל (מ"ג)0.330.37
מגנזיום (מ"ג)6.757.52
זרחן (מ"ג)36.6240.8
אבץ (מ"ג)0.660.73
אשלגן (מ"ג)97.34108.45
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.20.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.051.17
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.961.06

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 24.6% 17.7% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
דונאטס אפוי בתנור במגוון ציפויים

דונאטס אפוי בתנור במגוון ציפויים

צ'ורוס קל להכנה

צ'ורוס קל להכנה

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

סופגניות פיסטוק

סופגניות פיסטוק

אורז מוקפץ עם פרגיות

אורז מוקפץ עם פרגיות

כדורי שוקולד עם שיבולת שועל

כדורי שוקולד עם שיבולת שועל

וניל: יתרונות בריאותיים פוטנציאליים

וניל: יתרונות בריאותיים פוטנציאליים

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪