דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
2 עוגות מנצחות לשבת

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (כל עוגה כ- 10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 160 מעלות.
  • 2 לערבב היטב בקערה את הביצים והסוכר. להוסיף את השמן והמים, ולערבב שוב היטב לאיחוד. להוסיף את הקמח, פודינג הוניל ואבקת האפייה, ולערבב עד לאיחוד.
  • 3 להעביר חצי מהבלילה לקערה נוספת. לקערה אחת להוסיף את תמצית הוניל ולקערה השנייה את תמצית השקדים. לערבב היטב.
  • 4 להעביר את הבלילות אל 2 תבניות אינגליש קייק. על הבלילה עם תמצית השקדים לפזר את השקדים הפרוסים ועל הבלילה עם תמצית הוניל לפזר את האגוזים והפקאנים הקצוצים.
  • 5 לאפות את העוגות בתנור למשך כ- 40-50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש והעוגה משחימה. על העוגה עם האגוזים למזוג את המייפל בנדיבות מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור. לצנן וזהו - מוכן!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)273333
חלבונים (גרם)4.42 5.38
פחמימות (גרם)3442
מתוכן סוכרים (גרם)19.45 23.68
שומנים (גרם)13.49 16.42
מתוכם שומן רווי (גרם)1.4 1.71
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.02
כולסטרול (מ"ג)50.59 61.58
נתרן (מ"ג)86.21104.95
סיבים תזונתיים (גרם)0.78 0.95
מים (גרם)25.5531.1
ויטמין A (מק"ג)21.8626.61
ויטמין B (מ"ג)0.580.71
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.12
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)15.3918.74
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.15
ויטמין C (מ"ג)0.991.2
ויטמין D (מק"ג)0.280.34
ויטמין E (מ"ג)0.20.24
ויטמין K (מק"ג)0.20.24
סידן (מ"ג)67.4782.12
ברזל (מ"ג)0.981.2
מגנזיום (מ"ג)10.0212.2
זרחן (מ"ג)106.72129.91
אבץ (מ"ג)0.720.88
אשלגן (מ"ג)58.1370.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.912.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.240.29
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.631.99
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.812.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.762.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 25.5% 8.3% 64.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.