דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ברוסקטה אבוקדו חלומית
ברוסקטה אבוקדו חלומית
מתאים לכם לארוחת הערב? (:

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (12-14 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 190 מעלות טורבו.
  • 2 לפרוס את הג`בטה לפרוסות (לא עבות ולא דקות מדי), ולהניח על מגש עם נייר אפייה.
  • 3 לערבב בקערה את שמן הזית, השום והמלח, להבריש היטב את פרוסות הג`בטה בתערובת הזו להברשה משני הצדדים ולאפות בתנור למשך כ- 10 דקות או עד להשחמה יפה.
  • 4 בינתיים להכין את תערובת האבוקדו - לקלף ולחתוך את האבוקדו לקוביות קטנות, ולערבב היטב בקערה עם כל שאר המרכיבים (בזהירות כדי שלא יהפוך לעיסה). לתקן תיבול במידת הצורך.
  • 5 להניח את הברוסקטות המוכנות שהתקררו מעט על מגש, לשים מעל כל ברוסקטה כמות יפה מתערובת האבוקדו, להניח מעל כל ברוסקטה פרח של פטרוזיליה לקישוט ולהגיש ברוסקטה אבוקדו מושלמת שאתם חייבים לנסות!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)123214
חלבונים (גרם)2.03 3.53
פחמימות (גרם)916
מתוכן סוכרים (גרם)0.3 0.52
שומנים (גרם)9.18 15.99
מתוכם שומן רווי (גרם)1.34 2.33
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.05
נתרן (מ"ג)330.49575.92
סיבים תזונתיים (גרם)2.16 3.76
מים (גרם)30.0152.3
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)43.6676.08
ויטמין B (מ"ג)1.232.14
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.61.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.420.73
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)37.0364.53
ויטמין C (מ"ג)16.6729.04
ויטמין E (מ"ג)0.631.1
ויטמין K (מק"ג)168.44293.53
סידן (מ"ג)19.2633.56
ברזל (מ"ג)0.81.39
מגנזיום (מ"ג)13.1422.91
זרחן (מ"ג)21.4837.43
אבץ (מ"ג)0.290.51
אשלגן (מ"ג)190.85332.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.50.87
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.460.81
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.654.62
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.464.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.6% 40.8% 9% 40.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (1.02 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.