דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חיתוכיות הריבה הכי טעימות שיש

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר עם וו גיטרה לערבב את הקמח, אבקת השקדים, הסוכר והחמאה, ולעבד עד שמתקבלים פירורים. להוסיף את הביצה והחלב, ולעבד עד לקבלת בצק (לא לעבד יותר מדי). לקרר כשעה במקרר.
  • 2 לחתוך 1/3 מהבצק ולהניח במקרר. לרדד את החלק השני לעובי 2.5 מ"מ ולהקפיא למשך כ- 20 דקות.
  • 3 לחמם מראש את התנור לחום של 175 מעלות טורבו ולאפות את הבצק המרודד בתבנית בגודל 24x24 ס"מ למשך כ- 20 דקות.
  • 4 להוציא את התבנית מהתנור, למרוח מהריבה ולפזר את הבצק הנותר (לגרד במגרדת או שאפשר לפזר חתיכות).
  • 5 להמשיך לאפות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה. לצנן, לפרוס ולהגיש חיתוכי ריבה ופירורים עם קפה או תה!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה, תבנית בגודל 24x24 ס"מ.

החיתוכיית נשמרות בקופסא אטומה למשך כ- 5 ימים לפחות. שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של אופל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)282399
חלבונים (גרם)4.33 6.13
פחמימות (גרם)3651
מתוכן סוכרים (גרם)15.53 21.95
שומנים (גרם)13.4 18.94
מתוכם שומן רווי (גרם)6.94 9.81
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.360.51
כולסטרול (מ"ג)46.3 65.44
נתרן (מ"ג)10.2714.52
סיבים תזונתיים (גרם)0.74 1.04
מים (גרם)3.244.58
ויטמין A (מק"ג)6.89.61
ויטמין B (מ"ג)0.270.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.15
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.12
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.6916.52
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.05
ויטמין C (מ"ג)1.452.05
ויטמין D (מק"ג)0.090.12
ויטמין E (מ"ג)0.040.06
ויטמין K (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)23.5533.28
ברזל (מ"ג)0.781.1
מגנזיום (מ"ג)0.510.72
זרחן (מ"ג)31.4244.41
אבץ (מ"ג)0.050.08
אשלגן (מ"ג)5.988.45
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.160.22
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.140.2

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 24.6% 8% 66%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.