דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בואו להינות מעוגיות אלפחורס טעימות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (20-25 יחידות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה לאחד את החמאה ואבקת הסוכר למשחה, להוסיף את החלמונים והחלב, לטרוף היטב ולהוסיף את הקמח והקורנפלור.
  • 2 לאחד לבצק, לחלק לשני חלקים ולרדד בין שני ניירות אפייה לעובי של 2.5 מ"מ (ראו בסרטון באינסטגרם). לקרר למשך כחצי שעה במקרר ואפשר גם ללילה.
  • 3 לקרוץ מהבצק עיגולים (להיעזר ברינג בקוטר 6 ס"מ) ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות טורבו למשך 10 דקות בדיוק! שימו לב: העוגיות אמורות להישאר לבנות.
  • 4 לצנן את העוגיות, למלא כל עוגייה בריבת החלב ולסגור לסנדוויץ`.
  • 5 לגלגל את צידי העוגיות בקוקוס הטחון ולהגיש עוגיות אלפחורס טעימות של בית!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אופציות למילוי: אני מילאתי בנוטלה, ריבה וכל מילוי יציב שיכול להתאים.

ציוד נדרש: רינג לעוגיות בקוטר 6 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של אופל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)266406
חלבונים (גרם)3.37 5.16
פחמימות (גרם)3757
מתוכן סוכרים (גרם)16.64 25.47
שומנים (גרם)11.24 17.21
מתוכם שומן רווי (גרם)7.05 10.79
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.280.43
כולסטרול (מ"ג)72.52 110.98
נתרן (מ"ג)30.246.22
סיבים תזונתיים (גרם)0.32 0.5
מים (גרם)3.014.6
ויטמין A (מק"ג)14.9122.81
ויטמין B (מ"ג)0.260.39
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.09
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.9316.73
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.12
ויטמין C (מ"ג)0.781.2
ויטמין D (מק"ג)0.210.33
ויטמין E (מ"ג)0.10.15
ויטמין K (מק"ג)0.030.04
סידן (מ"ג)16.4725.2
ברזל (מ"ג)0.540.82
מגנזיום (מ"ג)0.530.82
זרחן (מ"ג)29.1244.56
אבץ (מ"ג)0.10.15
אשלגן (מ"ג)4.737.23
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.22
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.460.71
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.420.65

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 21.5% 6.4% 71.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.