דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת מתקתקה נהדרת על השולחן

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להוסיף את הפטריות הפרוסות אל הווק או המחבת, להוסיף את כל מרכיבי התיבול ולהקפיץ עד לביעבוע הרוטב ועד לרמת הסמיכות הרצויה.
  • 2 לפזר מעל את השומשום והבצל הירוק, ולהגיש למרכז השולחן.
  • 3 ניתן לאכול ישר מההקפצה או להמתין שיתקרר.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הפטריות המוקפצות מתאימות גם כתוספת לסלטים, להמבורגר, לכריכים שונים ועוד. ניתן להכין עם מיקס פטריות מכל הסוגים.

ציוד נדרש: ווק או מחבת להקפצה.

התיבול במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של סתיו!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)103120
חלבונים (גרם)2.07 2.41
פחמימות (גרם)1214
מתוכן סוכרים (גרם)1.19 1.38
שומנים (גרם)5.96 6.92
מתוכם שומן רווי (גרם)0.85 0.98
נתרן (מ"ג)163.53189.84
סיבים תזונתיים (גרם)1.6 1.86
מים (גרם)55.364.2
ויטמין A (מק"ג)0.360.41
ויטמין B (מ"ג)4.274.96
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.180.21
ויטמין B3 (מ"ג)2.683.11
ויטמין B5 (מ"ג)1.31.51
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.2613.07
ויטמין C (מ"ג)2.532.94
ויטמין D (מק"ג)0.320.37
ויטמין E (מ"ג)0.070.08
ויטמין K (מק"ג)2.062.39
סידן (מ"ג)5.496.37
ברזל (מ"ג)1.051.22
מגנזיום (מ"ג)7.348.52
זרחן (מ"ג)52.4660.9
אבץ (מ"ג)0.520.61
אשלגן (מ"ג)215.57250.25
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.472.87
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.882.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.252.62
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.691.96

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 28.1% 9.8% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.