דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פנקייקים ממולאים ומטריפים מקוריאה

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (6-7 יחידות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה גדולה מערבבים את המים, השמרים והסוכר, ומניחים בצד לכ- 5-10 דקות.
  • 2 מוסיפים את הקמחים, המלח והשמן, מערבבים היטב עד לקבלת בצק, מכסים במגבת ומניחים להתפחה של כחצי שעה.
  • 3 בקערה קטנה מערבבים את כל מרכיבי המילוי ומשאירים בצד בינתיים.
  • 4 מוציאים את האוויר מהבצק, לשים אותו שוב עם ידיים מעט משומנות ומתפיחים לעוד כחצי שעה.
  • 5 מורידים את הבצק למשטח משומן קלות ומחלקים את הבצק ל- 6-7 חלקים. כל חלק פותחים לעיגול פיתה, ממלאים ב- 1-2 כפות מהמילוי וסוגרים היטב את הקצוות עם הידוק.
  • 6 מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, מניחים את הפנקייקים הממולאים, לאחר כדקה משטחים קלות עם תרווד ומטגנים כ- 1-2 דקות מכל צד.
  • 7 אוכלים חם ונהנים חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דיאנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)281314
חלבונים (גרם)4.85 5.43
פחמימות (גרם)4247
מתוכן סוכרים (גרם)12.84 14.38
שומנים (גרם)10.81 12.11
מתוכם שומן רווי (גרם)0.92 1.03
נתרן (מ"ג)117.88132.03
סיבים תזונתיים (גרם)1.2 1.35
מים (גרם)27.0630.31
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.140.16
ויטמין B (מ"ג)0.750.84
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.18
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.290.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)19.5521.9
ויטמין C (מ"ג)1.832.05
ויטמין E (מ"ג)0.070.08
ויטמין K (מק"ג)0.350.39
סידן (מ"ג)46.4852.05
ברזל (מ"ג)1.21.34
מגנזיום (מ"ג)16.4618.44
זרחן (מ"ג)62.0669.51
אבץ (מ"ג)0.310.35
אשלגן (מ"ג)57.1864.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.734.18
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.720.8
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.023.38
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.730.82
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.720.81

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 18.4% 8.3% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.