1. לקציצות: קוצצים דק במעבד מזון בצל, 2 שיני שום, פלפלים אדומים מיובשים ופטרוזיליה יחד. מוסיפים לבשר הבקר והעוף יחד עם התבלינים (בהרט, כף פפריקה בשמן, פלפל שחור, כפית כמון וכוסברה יבשה), המלח והבורגול ומערבבים היטב. משהים במקרר כחצי שעה לספיגת טעמים. יוצרים כ- 16 קציצות.
2. לרוטב: מערבבים יחד בקערה חריסה, עגבניות מרוסקות, 2 שיני שום פרוסות, כף פפריקה בשמן, כפית כמון, כפית מלח וקורט סוכר.
3. מחממים בסיר סוטג` בינוני 4 כפות שמן זית ומטגנים קלות את הקציצות משני הצדדים. מוסיפים את תערובת העגבניות המרוסקות שבקערה, מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 5 דקות, עד ריכוך קל.
4. מוסיפים כוס מים רותחים וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה על אש קטנה, עד צמצום מעט מהנוזלים והסמכת הרוטב.
5. טעים מאוד ומומלץ להגיש עם אורז לבן.
6. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הפלפלים האדומים המיובשים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.