דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים קמח, אבקת אפייה, חצי כפית מלח ורוזמרין בקערה גדולה. מוסיפים את החמאה הרכה והחתוכה לקוביות ולשים קלות.
  • 2 טורפים את החלב עם הביצה ומוסיפים לקערת הבצק. לשים עד לקבלת בצק רך ואחיד.
  • 3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי של סנטימטר.
  • 4 מורחים את טפנד הזיתים על הבצק ועליו מסדרים את העגבניות הפרוסות דק, מפזרים את הבצל הקצוץ גס, הגבינות והתבלינים.
  • 5 מגלגלים את הבצק לגלילה אחת ארוכה. פורסים את הגלילות ומסדרים אותן בצורה נאה בתבנית עגולה קפיצית שנמרחה בשמן זית.
  • 6 אופים בתנור מחומם ל- 180 מעלות כ- 40 דקות.
  • 7 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
אפשרויות הגיוון הן אין סופיות! המלית יכולה להכיל את כל הדברים שאתם אוהבים: פטריות, טונה, גבינות למיניהן, פלפלים קלויים, חצילים מטוגנים, עגבניות מיובשות, ארטישוק ועוד.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות איריס לוי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)427200
חלבונים (גרם)15.05 7.03
פחמימות (גרם)4220
מתוכן סוכרים (גרם)2.33 1.09
שומנים (גרם)22.21 10.38
מתוכם שומן רווי (גרם)10.01 4.68
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)73.08 34.17
נתרן (מ"ג)904.83423.01
סיבים תזונתיים (גרם)1.05 0.49
מים (גרם)89.4341.81
ליקופן (מ"ג)2.090.98
ויטמין A (מק"ג)75.4535.27
ויטמין B (מ"ג)1.310.62
ויטמין B1 (מ"ג)0.240.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.240.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.460.22
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)35.0516.39
ויטמין B12 (מק"ג)0.630.29
ויטמין C (מ"ג)19.589.15
ויטמין D (מק"ג)0.140.07
ויטמין E (מ"ג)0.620.29
ויטמין K (מק"ג)1,251584.75
סידן (מ"ג)235.95110.31
ברזל (מ"ג)2.351.1
מגנזיום (מ"ג)15.237.12
זרחן (מ"ג)169.9679.46
אבץ (מ"ג)0.970.45
אשלגן (מ"ג)207.9497.21
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.40.18
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.130.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.250.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.910.89
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.660.78

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 27.7% 18.8% 52.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.4 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.