4 בעזרת מזלג מחוררים את הבצק במספר מקומות. מאחסנים במקפיא 15 דקות.
5 מחממים תנור לחום בינוני. מעבירים את התבנית היישר מהמקפיא לתנור ואופים כ- 20 דקות או עד שהבצק מקבל גוון זהוב עמוק, כמעט משחים. מוציאים את הבצק ומצננים.
6 מורחים על הבצק מחצית מכמות הריבה (ריבת משמש חלקה). אם הריבה סמיכה ניתן לערבב אותה עם כפית מים רותחים.
7 לשים בידיים את המרציפן עד שהוא רך. "מקמחים" משטח עבודה באבקת סוכר (100 גרם) ומרדדים את הבצק לעלה בגודל התבנית.
8 מעבירים בזהירות את המרציפן לתבנית ומניחים אותו על גבי שכבת הריבה. מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
9 מוציאים מהמקפיא ומברישים בריבה שנותרה. מעבירים שוב למקפיא עד סיום הכנת קרם התפוז.
10 הכנת קרם התפוז - שמים בקערית קטנה את הקורנפלור ומערבבים אותו עם רבע כוס מיץ תפוזים. שמים בסיר את יתרת מיץ התפוזים, הסוכר ו- 4 חלמונים טרופים.
11 מבשלים על אש בינונית תוך כדי בחישה מתמדת במטרפה.
12 מוסיפים בזילוף איטי את תערובת הקורנפלור ומיץ התפוזים (אם הקורנפלור התקשה מערבבים עם כפית) וממשיכים לבחוש בהתמדה עד שהעיסה מסמיכה, כ- 7 עד 10 דקות.
13 משגיחים שלא מביאים את התערובת לרתיחה. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה (2 כפות) ומערבבים. מוסיפים גם את גרידת התפוז בשלב זה.
14 מניחים לצינון של רבע שעה תוך בחישה מדי 2-3 דקות, כדי שלא יווצרו גושים.
15 ממיסים את הג`לטין על פי הוראות היצרן. מוסיפים את הג`לטין לקרם התפוזים בזילוף איטי תוך בחישה. מערבבים עד שהג`לטין נטמע בעיסה בצורה אחידה.
16 מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את קרם התפוז על הבצק.