גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | ויטולו טונטו |
10 מנות/יחידות, 386 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות. מספר המנות מוערך)
שיטת ההכנה כוללת גם צריבה. הערך התזונתי לא כולל את בצל השאלוט והצלפים בחומץ. כמו כן, ייתכן שימוש רב יותר בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 1,184 | 307 |
חלבונים (גרם) | 89.08 | 23.1 |
פחמימות (גרם) | 2 | 1 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.07 | 0.02 |
שומנים (גרם) | 88.53 | 22.96 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 25.65 | 6.65 |
כולסטרול (מ"ג) | 390.28 | 101.21 |
נתרן (מ"ג) | 422.24 | 109.5 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.17 | 0.04 |
מים (גרם) | 194.29 | 50.39 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 206.73 | 53.61 |
ויטמין B (מ"ג) | 32.4 | 8.4 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.24 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 1 | 0.26 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 26.67 | 6.92 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 3.5 | 0.91 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.94 | 0.24 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 43.34 | 11.24 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 6.89 | 1.79 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.45 | 0.12 |
ויטמין D (מק"ג) | 1.83 | 0.47 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.37 | 0.09 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.11 | 0.03 |
סידן (מ"ג) | 38.18 | 9.9 |
ברזל (מ"ג) | 2.8 | 0.73 |
מגנזיום (מ"ג) | 77.09 | 19.99 |
זרחן (מ"ג) | 662.39 | 171.78 |
אבץ (מ"ג) | 11.19 | 2.9 |
אשלגן (מ"ג) | 912.1 | 236.54 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 3.9 | 1.01 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.17 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 2.93 | 0.76 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 24.77 | 6.42 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 21.29 | 5.52 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם