דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טבעות בצל ללא גלוטן
טבעות בצל ללא גלוטן
טבעות בצל ללא גלוטן
טבעות בצל לצליאקים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 את הבצלים הלבנים והמקולפים יש לפרוס לטבעות של 1/2-1 ס"מ (דרך מומלצת - להוריד "ראש" ו"זנב" לבצלים כי מהקצוות פחות קל להכין מהם טבעות).
  • 2 אני מוציאה כמה טבעות שאני יכולה - ואת מה שקטן מדי או לא מתפרק, אני קוצצת ומחזירה למקרר למתכון הבא.
  • 3 להעביר לקערה את כוס החלב ולהשרות את טבעות הבצל כחצי שעה.
  • 4 את קמח הקונדיטור להכין על נייר אפייה ולהוסיף לפי הצורך.
  • 5 את פירורי הלחם ללא גלוטן יש להכין על אותו נייר אפייה של הקמח.
  • 6 את המלח והפלפל השחור יש לערבב בקמח.
  • 7 להכין לפי תחנות: מקערת החלב מעבירים את טבעות הבצל לקמח, מנערים, משם לביצים הטרופות, מנערים ומשם לפירורי הלחם.
  • 8 לטגן עד שזהוב מצד אחד ולהפוך.
  • 9 להעביר לנייר סופג.
  • 10 לפזר עוד מלח לפי הטעם.
  • 11 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות שירה שוסטר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)431155
חלבונים (גרם)8.8 3.16
פחמימות (גרם)6222
מתוכן סוכרים (גרם)6 2.16
שומנים (גרם)17.21 6.19
מתוכם שומן רווי (גרם)2.68 0.96
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)90.62 32.6
נתרן (מ"ג)966.45347.64
סיבים תזונתיים (גרם)2.87 1.03
מים (גרם)127.545.86
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)37.1513.36
ויטמין B (מ"ג)1.150.41
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.50.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)29.6710.67
ויטמין B12 (מק"ג)0.210.07
ויטמין C (מ"ג)6.542.35
ויטמין D (מק"ג)0.480.17
ויטמין E (מ"ג)0.270.1
ויטמין K (מק"ג)1.020.37
סידן (מ"ג)89.832.3
ברזל (מ"ג)0.770.28
מגנזיום (מ"ג)16.946.09
זרחן (מ"ג)90.0332.39
אבץ (מ"ג)0.570.2
אשלגן (מ"ג)242.1887.11
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.540.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.450.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.880.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.830.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 18.9% 9.6% 68.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.