דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת כרוב ובשר
פשטידת כרוב ובשר
פשטידה מעלי כרוב במילוי בשר טחון

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 316 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להרתיח את הכרוב + כפית מלח בסיר מים עמוקים (כעשרים דקות). לקרר את הכרוב בתוך קערה עם מים קרים.
  • 2 לקלף עלה עלה ולשים במסננת להגרת נוזלים.
  • 3 לשים שמן במחבת ולטגן קלות את הבשר, להוסיף עגבניות מרוסקות, פטרוזיליה קצוצה ותבלינים (כולל חצי כפית המלח הנותרת).
  • 4 להמשיך לטגן עוד 10 דקות. לסנן נוזלים.
  • 5 לשמן תבנית ולסדר את הכרוב באופן הבא: לסדר עלים בצורה שטוחה על התחתית (2-3 שכבות), מסביב לקערה לסדר כרוב כך שרבע עלה בקערה ו- 3/4 עלה יוצא ממנה לצדדים.
  • 6 לשפוך את הבשר לקערה, לשטח ולסגור בעזרת עלי הכרוב. אם נשאר פתח גלוי באמצע לסגור בעזרת עלים.
  • 7 לטרוף ביצה ולמרוח את כולה מסביב לעלים.
  • 8 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות עד להשחמה כ- 35 דקות.
  • 9 להגיש חם - בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בבקר רזה (כתף, פילה, פילה מודומה) או הודו אדום. ניתן לשלב ביניהם ועם עוף.

ציוד נדרש: תבנית פיירקס גדולה עגולה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)22571
חלבונים (גרם)24.96 7.89
פחמימות (גרם)124
מתוכן סוכרים (גרם)6.17 1.95
שומנים (גרם)8.89 2.81
מתוכם שומן רווי (גרם)2.72 0.86
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)81.31 25.71
נתרן (מ"ג)523.12165.41
סיבים תזונתיים (גרם)4.06 1.28
מים (גרם)265.7584.03
ליקופן (מ"ג)0.870.28
ויטמין A (מק"ג)42.2113.35
ויטמין B (מ"ג)7.982.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.260.08
ויטמין B3 (מ"ג)5.921.87
ויטמין B5 (מ"ג)0.980.31
ויטמין B6 (מ"ג)0.570.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)76.1324.07
ויטמין B12 (מק"ג)2.630.83
ויטמין C (מ"ג)83.8226.5
ויטמין D (מק"ג)0.10.03
ויטמין E (מ"ג)0.80.25
ויטמין K (מק"ג)285.3190.22
סידן (מ"ג)112.1235.45
ברזל (מ"ג)3.311.05
מגנזיום (מ"ג)54.8517.34
זרחן (מ"ג)268.8185
אבץ (מ"ג)5.921.87
אשלגן (מ"ג)782.18247.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.08
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.210.07

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 17.7% 49.8% 24.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה