גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פשטידת כרוב ובשר |
12 מנות/יחידות, 316 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)
ציוד נדרש: תבנית פיירקס גדולה עגולה.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 225 | 71 |
חלבונים (גרם) | 24.96 | 7.89 |
פחמימות (גרם) | 12 | 4 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 6.17 | 1.95 |
שומנים (גרם) | 8.89 | 2.81 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.72 | 0.86 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 81.31 | 25.71 |
נתרן (מ"ג) | 523.12 | 165.41 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.06 | 1.28 |
מים (גרם) | 265.75 | 84.03 |
ליקופן (מ"ג) | 0.87 | 0.28 |
ויטמין A (מק"ג) | 42.21 | 13.35 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.98 | 2.52 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.17 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.26 | 0.08 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.92 | 1.87 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.98 | 0.31 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.57 | 0.18 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 76.13 | 24.07 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.63 | 0.83 |
ויטמין C (מ"ג) | 83.82 | 26.5 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.1 | 0.03 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.8 | 0.25 |
ויטמין K (מק"ג) | 285.31 | 90.22 |
סידן (מ"ג) | 112.12 | 35.45 |
ברזל (מ"ג) | 3.31 | 1.05 |
מגנזיום (מ"ג) | 54.85 | 17.34 |
זרחן (מ"ג) | 268.81 | 85 |
אבץ (מ"ג) | 5.92 | 1.87 |
אשלגן (מ"ג) | 782.18 | 247.33 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.16 | 0.05 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.11 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.25 | 0.08 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.21 | 0.07 |