גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פאי בטטה |
פאי בטטה עם בצל מבצק חמאה פריך ושמנת מתוקה - פאי שמתאים מאוד לחג שבועות וכמובן לארוחת הערב, 427 קלוריות למנה, 226 קלוריות ל-100 גרם
נועה דרוקר, 02.05.2013
10 מנות/יחידות, 189 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)
ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות נועה דרוקר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 427 | 226 |
חלבונים (גרם) | 7.94 | 4.2 |
פחמימות (גרם) | 34 | 18 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.05 | 2.67 |
שומנים (גרם) | 29.08 | 15.36 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 16.45 | 8.69 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 178.88 | 94.5 |
נתרן (מ"ג) | 938.18 | 495.6 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.01 | 1.06 |
מים (גרם) | 94.51 | 49.93 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 536.2 | 283.25 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.71 | 0.9 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.06 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.16 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.42 | 0.22 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.83 | 0.44 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.22 | 0.11 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 20.43 | 10.79 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.24 | 0.13 |
ויטמין C (מ"ג) | 10.21 | 5.39 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.56 | 0.29 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.88 | 0.47 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.73 | 0.92 |
סידן (מ"ג) | 43.8 | 23.14 |
ברזל (מ"ג) | 1.07 | 0.57 |
מגנזיום (מ"ג) | 18.31 | 9.67 |
זרחן (מ"ג) | 87.23 | 46.08 |
אבץ (מ"ג) | 0.57 | 0.3 |
אשלגן (מ"ג) | 235.9 | 124.62 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.58 | 0.31 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.49 | 0.26 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.01 | 0.53 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.94 | 0.49 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם