דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פוקצ`ה איטלקית
פוקצ`ה איטלקית
פוקצ`ה איטלקית
פוקצ`ה ביתית ואיטלקית אמיתית

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (כ- 6 פוקצ`ות, כל אחת 3 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים היטב את הקמח והמלח בקערה. מוסיפים 5 כפות שמן זית ואת השמרים, ומתחילים לערבב במיקסר במהירות נמוכה, תוך כדי הוספה הדרגתית של המים.
  • 2 ממשיכים לערבב עוד כדקה ומעלים בהדרגה את הלישה עד למהירות מקסימלית, וממשיכים כ- 3 דקות, עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 יוצרים כדור, מניחים בקערה ומכסים במגבת/ניילון נצמד. מניחים באזור חם להתפחה כ- 35 דקות.
  • 4 לאחר ההתפחה הראשונה, נועצים אצבעות בבצק על מנת להוציא את האוויר. מפרידים את הבצק ל- 6 כדורים, ומניחים להתפחה שנייה למשך כ- 20 דקות. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 5 בידיים מעצבים כל כדור למלבן/אליפסה בעובי של כחצי ס"מ. עבור כל פוקצ`ה, משמנים תבנית בכפית אחת של שמן זית (מתוך 12 הכפיות) ומניחים עליה את הפוקצ`ה.
  • 6 בתנועות נעיצה, דוחפים את פרוסות הפטריות והשרי לתוך הפוקצ`ות. מפזרים את הפרמזן, הבזיליקום והמלח הגס, ומטפטפים את יתר השמן על הפוקצ`ות (עוד כפית על כל אחת מהן). מניחים מכוסה להתפחה אחרונה של כרבע שעה.
  • 7 אופים את הפוקצ`ות כ- 20 דקות, עד להזהבה. מגישים חם.
  • 8 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)263213
חלבונים (גרם)6.98 5.66
פחמימות (גרם)4335
מתוכן סוכרים (גרם)0.45 0.36
שומנים (גרם)7.21 5.85
מתוכם שומן רווי (גרם)1.17 0.95
כולסטרול (מ"ג)1.53 1.24
נתרן (מ"ג)968.32785.48
סיבים תזונתיים (גרם)0.39 0.32
מים (גרם)52.5142.6
ליקופן (מ"ג)0.170.14
ויטמין A (מק"ג)3.532.87
ויטמין B (מ"ג)1.050.85
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.660.54
ויטמין B5 (מ"ג)0.310.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.692.99
ויטמין C (מ"ג)1.451.18
ויטמין D (מק"ג)0.070.06
ויטמין E (מ"ג)0.040.03
ויטמין K (מק"ג)1,153935.08
סידן (מ"ג)25.6420.8
ברזל (מ"ג)0.270.22
מגנזיום (מ"ג)2.932.38
זרחן (מ"ג)13.8411.23
אבץ (מ"ג)0.140.11
אשלגן (מ"ג)66.2153.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 12.6% 12.2% 74.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
דונאטס אפוי בתנור במגוון ציפויים

דונאטס אפוי בתנור במגוון ציפויים

צ'ורוס קל להכנה

צ'ורוס קל להכנה

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

כנאפה בתנור

כנאפה בתנור

סופגניות פיסטוק

סופגניות פיסטוק

אורז מוקפץ עם פרגיות

אורז מוקפץ עם פרגיות

וניל: יתרונות בריאותיים פוטנציאליים

וניל: יתרונות בריאותיים פוטנציאליים

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪