גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | לביבות תפוח אדמה |
14 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכשתי כוסות שמן לטיגון. מי שרוצה להימנע מטיגון: לשים את הלביבות על תבנית של תנור נייר אפייה משומן קלות עם ספריי שמן, מעל להתיז עוד קצת ספריי שמן ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות עד להשחמה (כחצי שעה להערכתי). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 226 | 125 |
חלבונים (גרם) | 3.86 | 2.13 |
פחמימות (גרם) | 34 | 19 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.32 | 1.28 |
שומנים (גרם) | 8.63 | 4.77 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.71 | 0.39 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 22.29 | 12.31 |
נתרן (מ"ג) | 298.44 | 164.75 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.83 | 1.56 |
מים (גרם) | 131.15 | 72.4 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 9.44 | 5.21 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.3 | 1.82 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.15 | 0.08 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.86 | 1.03 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.81 | 0.45 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.41 | 0.23 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 18.2 | 10.05 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.08 | 0.04 |
ויטמין C (מ"ג) | 11.45 | 6.32 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.2 | 0.11 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.08 | 0.04 |
ויטמין K (מק"ג) | 3.15 | 1.74 |
סידן (מ"ג) | 19.57 | 10.8 |
ברזל (מ"ג) | 0.6 | 0.33 |
מגנזיום (מ"ג) | 30.94 | 17.08 |
זרחן (מ"ג) | 73.34 | 40.49 |
אבץ (מ"ג) | 0.5 | 0.27 |
אשלגן (מ"ג) | 499.96 | 276.01 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.21 | 0.12 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.17 | 0.09 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.2 | 0.11 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.18 | 0.1 |