דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב את כל מרכיבי הפשטידה בקערה.
  • 2 להעביר את התערובת אל תבנית אפייה מתאימה ומשומנת.
  • 3 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
  • 4 מתקבלת פשטידת זיתים קלה להכנה וטעימה מאוד!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום זיתים ירוקים ניתן להשתמש בזיתים שחורים אם אוהבים.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
יש להמיר את גבינת העמק בעמק לייט ואת השמנת 15% בשמנת חמוצה 9%.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)301223
חלבונים (גרם)13.35 9.88
פחמימות (גרם)2417
מתוכן סוכרים (גרם)0.78 0.58
שומנים (גרם)16.97 12.56
מתוכם שומן רווי (גרם)7.14 5.28
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)95.72 70.83
נתרן (מ"ג)866.19641.03
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.01
מים (גרם)12.959.59
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)27.2120.14
ויטמין B (מ"ג)0.40.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)85.92
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.11
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין D (מק"ג)0.350.26
ויטמין E (מ"ג)0.180.13
ויטמין K (מק"ג)0.150.11
סידן (מ"ג)149.86110.91
ברזל (מ"ג)0.320.23
מגנזיום (מ"ג)6.795.02
זרחן (מ"ג)33.7724.99
אבץ (מ"ג)0.220.16
אשלגן (מ"ג)24.2717.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.46
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.43

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 31.5% 24.8% 43.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?