דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 את שתי פרוסות הלחם יש להשרות במים ולסחוט היטב.
  • 2 את התרד הטרי יש להשרות במים רותחים, לסנן ולקצוץ דק.
  • 3 ערבבו הכל עם הביצים, השום והתבלינים - עד שנוצרת תערובת אחידה.
  • 4 צרו לביבות וטגנו במחבת חמה.
  • 5 מומלץ לאכול חם!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן גם לטגן עם תרסיס שמן וכך לחסוך גם את הקלוריות של כף השמן.

תרד זה בריא מאוד - תשאלו את פופאי (:.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)2792
חלבונים (גרם)1.44 4.92
פחמימות (גרם)26
מתוכן סוכרים (גרם)0.13 0.44
שומנים (גרם)1.7 5.78
מתוכם שומן רווי (גרם)0.23 0.78
כולסטרול (מ"ג)19.63 66.94
נתרן (מ"ג)94.25321.46
סיבים תזונתיים (גרם)0.72 2.44
מים (גרם)22.376.06
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)100.31342.11
ויטמין B (מ"ג)0.421.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.21
ויטמין B3 (מ"ג)0.150.53
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)41.01139.88
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.2
ויטמין C (מ"ג)5.920.12
ויטמין D (מק"ג)0.040.14
ויטמין E (מ"ג)0.451.54
ויטמין K (מק"ג)96.74329.94
סידן (מ"ג)24.1382.3
ברזל (מ"ג)0.672.27
מגנזיום (מ"ג)16.7257.03
זרחן (מ"ג)20.0968.51
אבץ (מ"ג)0.170.57
אשלגן (מ"ג)122.19416.76
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.34
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.180.61
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.160.56

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.6% 29.9% 25.4% 32.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.67 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.