דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת בננה טעימה בציפוי שוקולד, צילום: נחמי וולף, סטיילינג: מיכל ליבוביץ`

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (12 מנות בכל עוגה (סה"כ 3 עוגות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
  • 2 מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה לקבלת מסה בהירה ותפוחה.
  • 3 מאטים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן בזרימה איטית על מנת שייספג היטב בתערובת הביצים.
  • 4 טוחנים במעבד מזון את השוקולד עם הקמח.
  • 5 מוסיפים את אבקת האפייה, הסודה לשתייה והקינמון, ומוסיפים למסה בקיפול ידני מינימאלי ב- 2 מנות (מחצית מהאבקות, קיפול עדין ועוד מחצית).
  • 6 קוצצים את הבננות ומוסיפים אותן בקיפול עדין.
  • 7 יוצקים ל- 3 תבניות אינגליש קייק משומנות.
  • 8 אופים במשך כ- 40-50 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • 9 מצננים ומוציאים מהתבנית.
  • 10 הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולד והשמן, ומוסיפים את הבראס.
  • 11 מצננים לטמפרטורת החדר.
  • 12 שמים את העוגה על גבי רשת ויוצקים את הציפוי.
  • 13 הרי לכם עוגת בננות ושוקולד מדהימה - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 3 תבניות אינגליש קייק.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מלכי אדלר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)194405
חלבונים (גרם)2.29 4.78
פחמימות (גרם)2043
מתוכן סוכרים (גרם)8.59 17.93
שומנים (גרם)11.4 23.8
מתוכם שומן רווי (גרם)2.4 5.02
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)18.99 39.63
נתרן (מ"ג)30.1162.83
סיבים תזונתיים (גרם)0.29 0.6
מים (גרם)10.5522.02
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)8.0116.72
ויטמין B (מ"ג)0.250.52
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.14
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.118.57
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.09
ויטמין C (מ"ג)0.81.67
ויטמין D (מק"ג)0.10.21
ויטמין E (מ"ג)0.060.13
ויטמין K (מק"ג)0.070.14
סידן (מ"ג)3.457.2
ברזל (מ"ג)0.110.23
מגנזיום (מ"ג)3.076.4
זרחן (מ"ג)11.624.21
אבץ (מ"ג)0.080.16
אשלגן (מ"ג)39.7382.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.180.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.170.35

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 33.1% 6.6% 59.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה