דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפה שמרים במילוי שוקולד
מאפה שמרים במילוי שוקולד
מאפה שמרים במילוי שוקולד
מאפה שוקולד שילדים אוהבים

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להכניס לקערה את כל המצרכים מלבד מלית השוקולד, המחמאה למריחה והביצה למריחה.
  • 2 ללוש ידנית את כל המצרכים בקערה לבצק למשך כ- 5 דקות, לעטוף בנייר נצמד ולהניח במקרר למשך שעתיים.
  • 3 להוציא את הבצק מהמקרר, לרדד ולמרוח את המחמאה הרכה.
  • 4 לקפל את הבצק ל- 4 קיפולים, שוב לעטוף בנייר נצמד ושוב להכניס למקרר לשעתיים נוספות.
  • 5 לחלק את הבצק לשני חלקים וכל חלק לרדד למלבן.
  • 6 למרוח את השוקולד למריחה, לקפל את המלבן לשניים, להדק מעט, לחתוך למשולשים ולגלגל.
  • 7 למרוח ביצה טרופה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות או עד להשחמה.
  • 8 לבשל את מצרכי הסירופ למשך כרבע שעה, ובעזרת מברשת למרוח כל מאפה שוקולד בסירופ החם.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל המאפים מעט שומשום (לא חובה).
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)227295
חלבונים (גרם)3.29 4.27
פחמימות (גרם)3140
מתוכן סוכרים (גרם)10.77 14
שומנים (גרם)10.22 13.28
מתוכם שומן רווי (גרם)4.21 5.47
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)20.24 26.3
נתרן (מ"ג)18.9824.66
סיבים תזונתיים (גרם)0.01 0.02
מים (גרם)26.3834.27
ויטמין A (מק"ג)8.7111.31
ויטמין B (מ"ג)0.130.17
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.693.5
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.06
ויטמין C (מ"ג)0.390.5
ויטמין D (מק"ג)0.110.14
ויטמין E (מ"ג)0.060.08
ויטמין K (מק"ג)0.020.02
סידן (מ"ג)45.2
ברזל (מ"ג)0.10.13
מגנזיום (מ"ג)0.921.2
זרחן (מ"ג)10.8314.08
אבץ (מ"ג)0.070.09
אשלגן (מ"ג)8.5311.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.20.26
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.190.24

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23% 7.4% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.