דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טחינה בשלושה צבעים
טחינה בשלושה צבעים
טחינה בשלושה צבעים
טחינה צהובה, ירוקה ורגילה

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (15 כפות, 5 כפות לכל צבע (מנה היא כף או שתיים))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה גדולה מכינים טחינה: מערבבים את הטחינה הגולמית עם המים, מיץ הלימון והמלח.
  • 2 שמים ב- 3 קעריות 5 כפות מהטחינה (בכל קערית).
  • 3 בקערית אחת מוסיפים את אבקת הקארי ומערבבים היטב.
  • 4 בקערית שנייה מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים היטב.
  • 5 טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  • 6 מגישים ונהנים חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)65549
חלבונים (גרם)2.32 19.51
פחמימות (גרם)04
מתוכן סוכרים (גרם)0.14 1.18
שומנים (גרם)5.81 48.97
מתוכם שומן רווי (גרם)1 8.44
נתרן (מ"ג)117.29988.4
סיבים תזונתיים (גרם)1.33 11.18
מים (גרם)1.3911.73
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.110.92
ויטמין B (מק"ג)9.3178.45
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00.04
ויטמין B5 (מ"ג)00.02
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.413.43
ויטמין C (מ"ג)0.615.11
ויטמין E (מ"ג)0.010.12
ויטמין K (מק"ג)0.282.33
סידן (מ"ג)57.05480.72
ברזל (מ"ג)0.736.18
מגנזיום (מ"ג)0.262.2
זרחן (מ"ג)0.352.97
אבץ (מ"ג)00.03
אשלגן (מ"ג)2.9725.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.4% 58.7% 23.4% 4.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.1 (4.05 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.