גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח קווקאזי | » | דושפרה: כיסוני בשר במרק צח |
15 מנות/יחידות, 187 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 370 | 198 |
| חלבונים (גרם) | 24.82 | 13.3 |
| פחמימות (גרם) | 53 | 28 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 0.49 | 0.26 |
| שומנים (גרם) | 6.33 | 3.39 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.09 | 1.12 |
| כולסטרול (מ"ג) | 50.67 | 27.15 |
| נתרן (מ"ג) | 770.79 | 413.07 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 0.36 | 0.19 |
| מים (גרם) | 89.86 | 48.16 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 9 | 4.82 |
| ויטמין B (מ"ג) | 5.11 | 2.74 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.03 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.13 | 0.07 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 4.05 | 2.17 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.49 | 0.26 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.38 | 0.2 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 7.79 | 4.17 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 1.65 | 0.88 |
| ויטמין C (מ"ג) | 3.35 | 1.8 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.31 | 0.17 |
| ויטמין K (מק"ג) | 8.54 | 4.57 |
| סידן (מ"ג) | 22.66 | 12.14 |
| ברזל (מ"ג) | 2.1 | 1.12 |
| מגנזיום (מ"ג) | 18.49 | 9.91 |
| זרחן (מ"ג) | 152.36 | 81.65 |
| אבץ (מ"ג) | 4.4 | 2.36 |
| אשלגן (מ"ג) | 288.79 | 154.76 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.03 | 0.01 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם