גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | לזניה בשרית מעולה |
6 מנות/יחידות, 202 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: תבנית פיירקס 20x30 (אפשר גם חד פעמית).
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.
המתכון באדיבות ליאת קאדר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 339 | 168 |
חלבונים (גרם) | 22.97 | 11.37 |
פחמימות (גרם) | 33 | 16 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.49 | 0.74 |
שומנים (גרם) | 12.84 | 6.36 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.39 | 1.19 |
כולסטרול (מ"ג) | 50.67 | 25.08 |
נתרן (מ"ג) | 1,158 | 573.48 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.1 | 1.04 |
מים (גרם) | 63.42 | 31.4 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 42.65 | 21.11 |
ויטמין B (מ"ג) | 5.6 | 2.77 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.16 | 0.08 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 4.51 | 2.23 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.48 | 0.24 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.39 | 0.19 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 10.15 | 5.03 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.07 | 1.02 |
ויטמין C (מ"ג) | 8.89 | 4.4 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.72 | 0.36 |
ויטמין K (מק"ג) | 4,842 | 2,397 |
סידן (מ"ג) | 21.16 | 10.48 |
ברזל (מ"ג) | 2.69 | 1.33 |
מגנזיום (מ"ג) | 23.65 | 11.71 |
זרחן (מ"ג) | 165.83 | 82.09 |
אבץ (מ"ג) | 4.47 | 2.21 |
אשלגן (מ"ג) | 347.83 | 172.19 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.16 | 0.08 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.14 | 0.07 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.04 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם