1. בקערה לערבב חזה עוף טחון, תירס, בצל מגורד, כוסברה קצוצה, מלח, פפריקה ופלפל עד לקבלת תערובת הומוגנית.
2. ליצור כדורים בגודל פינג פונג, להניח בצלחת, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשהייה של שעה.
3. להכין צלחת עם קמח, צלחת עם ביצים + קורט מלח וצלחת פירורי לחם.
4. לחמם שמן בגובה של 1 ס"מ במחבת.
5. לתבול את הקציצות בקמח, ביצה ופירורי לחם ולמחבת לטיגון עד להשחמה מכל הצדדים.
6. ניתן לאכול אותן כך ללא רוטב, אבל לדעתי יותר טעים עם רוטב.
להכנת הרוטב:
1 קופסא רסק עגבניות.
5 שיני שום כתושות.
מלח, פלפל שחור.
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף כורכום.
2 כפות שמן.
מים.
אופן ההכנה:
1. להניח את כל המצרכים בסיר ולהביא לרתיחה.
2. לזרוק פנימה את הקציצות ולבשל במשך 30-45 דקות.
3. להגיש על אורז לבן.